We blijven ons nog eventjes vergapen aan het mooie Denemarken. Het is weliswaar nog niet klaar maar de eerste palen zijn al de grond in en de financiering die is rond. Met de Streetdome doet Denemarken gewoon een next leveltje wat betreft state-of-the-art skatevoorzieningen bouwen…
streetdome plaza
Het stadje Haderslev in het zuiden van Denemarken heeft ongeveer 21.000 inwoners waarmee het nog kleiner is dan bijvoorbeeld Diemen of Bloemendaal. Desalniettemin laat men in dit stadje een gigantisch openbaar skatepark bouwen waar ook nog eens een indoor skatepark naast ligt voor als het regent! Wat tref je straks allemaal aan in en rondom de Streetdome? Wat dacht je van een filmzaal, een concertzaal, een oefenruimte, een basketveld, een klimmuur, een expositieruimte, een cafĂ© en een supersick indoor en een nog veel sicker outdoor skatepark? En ’s winters koukleumen dat is er niet bij, het indoor skatepark is verwarmd.